- Головна
 - КАТАЛОГ
 - Алергодіагностика
 - ПАКЕТНІ ПРОПОЗИЦІЇ В АЛЕРГОДІАГНОСТИЦІ
 - Харчові
 - Молекулярний пакет «Яблуко» (2512)
 
Код: 2512
Молекулярний пакет «Яблуко» (2512)
1 460 ₴
Термін виконання: 5-14 робочих днів
Матеріал: 1 мл сироватки. Окрема пробірка.
Молекулярний пакет «Яблуко», специфічні IgE:
- f434 – rMal d1 PR-10, яблоко;
 - f435 – rMal d3 LTP, яблоко.
 
Метод:
FEIA (Флуоресцентний імуноферментний, ImmunoCAP (Імунофлуоресценція на твердій фазі)) – кількісне визначення.
Показання для призначення:
- Діагностика алергічних захворювань (бронхіальна астма, полінози, атопічний дерматит, екзема, харчова алергія)
 - Діагностика справжньої причини алергії при розвитку системних та місцевих алергічних реакцій (орального алергічного синдрому) на тлі вживання рослинних харчових продуктів.
 - Диференційна діагностика перехресної реактивності з іншими фруктами і овочами у пацієнтів, сенсибілізованих до яблука.
 
Маркер: 
Маркер істинної сенсибілізації до яблука, може бути маркером перехресної реактивності з травами, деревами і продуктами харчування
Клінічна значимість:
rMal d 1
- Зазвичай поєднується з легкими симптомами, такими як ОАС, але іноді також супроводжується серйозними реакціями.
 - Присутній у всіх пилках і рослинних продуктах харчування, пов’язаний з перехресними реакціями, як правило, на пилок берези та трав.
 - Чутливий до спеки та травлення, продукти, що пройшли термічну обробку пацієнти переносять добре.
 
rMal d 3
- Зазвичай асоціюється з тяжкими реакціями, а також з ОАС.
 - Висока концентрація в шкірці. Очищене яблуко не завжди викликає симптоми.
 - Стійкі до нагрівання та травлення, термічно оброблені яблука також можуть викликати симптоми.
 
Правила підготовки пацієнта:
Вранці, натщесерце (можна пити чисту негазовану воду) або через 4 години після останнього прийому їжі, не курити протягом 30 хвилин до аналізу. Дітям до 1 року не приймати їжу протягом 30-40 хвилин до дослідження. Дітям віком від 1 до 5 років не вживати їжі протягом 2-3 годин до дослідження.
Транспортування:
У замороженому вигляді (-20 ° С), не допускаючи розморожування

