- Головна
- КАТАЛОГ
- Алергодіагностика
- ХАРЧОВА АЛЕРГІЯ / МОНОАЛЕРГЕНИ
- АЛЕРГОКОМПОНЕНТИ / Діагностика харчової алергії
- f323 nGal d3 Яйце, кональбумін (1410)
Код: 1410
f323 nGal d3 Яйце, кональбумін (1410)
1 013 ₴
Термін виконання: 5-14 робочих днів
Матеріал: 1 мл сироватки. Окрема пробірка.
Метод:
FEIA (Fluoreszenz Enzym Immunoassay/Флуоресцентний імуноферментний аналіз– кількісне визначення.
Загальна характеристика:
Кональбумін (нативний алергокомпонент яйця, nGal d 3) – глікозильований білок, присутній у яєчному білку та сироватці крові курей (з деякими відмінностями). За кількісним вмістом (12-13%) це другий після овальбуміну білок серед протеїнів яєчного білка. Належить до сімейства трансферинів, залізозв’язуючих глікопротеїнів, відомий також як овотрансферин. Алергенні властивості знижуються при нагріванні.
Показання для призначення:
- для діагностики алергічних реакцій;
- для оцінки рівня сенсибілізації та ризику розвитку алергічних реакцій;
- контролю ефективності проведеної терапії;
- для оцінки зниження рівня сенсибілізації після виключення контакту з алергеном та проведення терапії;
- з метою оцінки напруженості імунної системи.
Маркер:
Маркер сенсибілізації до алергенів основних груп
Клінічна значимість:
Дослідження сенсибілізації до кональбуміну – одного з найважливіших алергенів яйця. Проводять при комплексному компонентному тестуванні з метою оцінки рівня сенсибілізації та прогнозу ймовірності клінічно значущих реакцій у пацієнтів з алергією на яйце.
Правила підготовки пацієнта:
Вранці, натщесерце (можна пити чисту негазовану воду) або через 4 години після останнього прийому їжі, не курити протягом 30 хвилин до аналізу. Дітям до 1 року не приймати їжу протягом 30-40 хвилин до дослідження. Дітям віком від 1 до 5 років не вживати їжі протягом 2-3 годин до дослідження.
Транспортування:
У замороженому вигляді (-20 ° С), не допускаючи розморожування