Тест на харчову непереносимість 176 продуктів

Харчова непереносимість – це непереносимість деяких харчових продуктів, яка не пов’язана з алергією, але має більш важкі наслідки, ніж алергія. Імунна система відображає цю відповідь реакцію за допомогою утворення антитіл IgG. Аналіз на харчову непереносимість дозволяє визначити імунологічні реакції організму до 176 харчових продуктів в сироватці крові, за оцінкою підвищення рівня антитіл IgG.

У розвитку даного тесту лежить гіпотеза про те, що дієта для кожної людини індивідуальна, як відбитки пальців і, отже, не може бути стандартизована для всіх. Тест включає створення індивідуального харчового профілю, на підставі даних тестування харчової непереносимості.
Таким чином, виявивши імунологічні реакції організму, слід розуміти, як важливий діагностичний інструмент, який забезпечує інформацію для формування індивідуального харчування, що може полегшити хронічні захворювання.
Тест на харчову непереносимість дозволяє визначити концентрацію специфічних антитіл IgG до білків 176
продуктів харчування благодоря, високочутливому імуноферментного аналізу. Підвищена концентрація IgG до
білкам того чи іншого продукту харчування свідчить про наявність до нього харчової непереносимості і необхідності корекції харчування для збереження здоров’я організму. Тим, хто хоче скинути зайву вагу, зміцнити імунну систему, відновити стан шкіри, волосся і нігтів, спортсменам, жінкам, які готуються до
зачаття дитини, людям, що страждають ожирінням і іншими хронічними захворюваннями, рекомендується пройти тест на харчову непереносимість.

Захворювання, при яких рекомендується провести тест на харчову непереносимість:

  • гастрити;
  • запальні захворювання кишечника;
  • синдром мальабсорбції;
  • синдром подразненої товстої кишки;
  • депресія;
  • бронхіти;
  • головний біль;
  • екзема, герпетичні висипання, вугрової
    висип, вітіліго, нейродерміт, псоріаз;
  • артрити;
  • епілептиформні припадки;
  • фіброміалгія;
  • інсулінозалежний діабет;
  • бронхіальна астма;
  • синдром хронічної втоми;
  • порушення сну (безсоння, апное, хропіння),
  • подагра;
  • затримка розвитку;
  • синдром гіперактивності та дефіциту
    уваги.

Показання – харчова нестерпність, розробка індивідуального плану харчування.

Тест на харчову непереносимість визначає реакцію організму на 176 продуктів:

  • М’ясні продукти : качка, курка, косуля,
    оленина, баранина, яловичина, індичка, дикий
    кабан, свинина, страус.
  • Овочі : артишок, авокадо, баклажан,
    брокколі, цвітна капуста, цикорій, китайська
    капуста, фенхель, огірок, листова капуста,
    морква, гарбуз, картопля, кольрабі, лукпорей, буряк, оливки, брюссельська капуста,
    редис, червонокачанна капуста, зелена цибуля, листова селера, шпинат, томати,
    білокачанна капуста, савойська капуста,
    цукіні, цибуля, мангольд, капуста романеско,
    зелена цибуля, буряк кормовий, бегонія,
    топінамбур, паприка, пастернак.
  • Зернові : амарант, пшениця, киноа (кінва),
    рис, гречка, ячмінь (клейковина), овес
    (Клейковина), жито (клейковина), пшениця
    (Клейковина), кукурудза, дикий рис, пшениця
    однозернянка, камут (полби).
  • Бобові : зелена стручкова квасоля, зелений
    горошок, сочевиця, соєві боби, кормові
    боби, нут, квасоля, корінь солодки, спаржа,
    стручковий цукровий горіх, ріжкове дерево,
    какао, боби.
  • Спеції та трави : аніс, базилік, кайенский
    перець, кріп, імбир, коріандр, часник, хрін,
    орегано, корінь петрушки, чорний перець,
    петрушка, Ромаріно, шавлія, чебрець, ваніль,
    кориця, паприка, камут, ріпак, корінь селери,
    лобода.
  • Салати : цикорій-ендівій (салат ендівій),
    салат айсберг, качанний салат (айсберг), салат
    латук, крес-салат, радіккіо (радіччо), рукола,
    садовий салат.
  • Морепродукти : форель, креветки, оселедець,
    тріска, лосось, макрель, мідії, сардина,
    морський язик, тунець, кальмар, скумбрія.

  • Фрукти : ананас, яблуко, абрикос, банан,
    персик, фініки, полуниця, малина, диня,смородина, вишня, ківі, мандарин, манго,
    апельсин, грейпфрут, папайя, слива, кавун,
    білий виноград, червоний виноград, лимон,
    груша.
  • оріхи і насіння : насіння гарбуза, насіння льону,
    мигдаль, насіння маку, фісташки, кунжут,
    насіння соняшнику, горіх кеш’ю, арахіс,
    фундук, макадамія, волоський горіх, каштан,
    кокос.
  • Чай і кава : валеріана, кава.
  • Молочні продукти : пахта, сир Емменталь, сир гауда, сир камамбер,домашній сир (творог), йогурт, коров’яче молоко, сир моцарелла, сир пармезан, сир
    Тильзит, сир грюйер, сир, овечий сир,плавлений сир, кінське молоко, козиний сир, козяче молоко, Аппенцель, яєчний жовток, яєчний білок.
  • Дріжджі і гриби : пекарські дріжджі, пивні дріжджі, чорний грибок цвілі, дріжджові гриби.
  • Масло : сафлорова олія.
  • Замінники цукру: мед.


Тест на харчову непереносимість ідеально підходить для всієї родини, і допомагає вам підтримувати один одного в своєму прагненні до очищення організму і здоров’ю. Тест на харчову непереносимість-ключ до здоров’я!

код аналіза:

1516 – стандартний тест. Ціна – 8228 грн.

1841 – тест + розробка індивідуального раціону харчування. Ціна  – 12983 грн.